Isidor Cloud, avagy a felhőalapú infrastruktúra

Az Isidor Cloud szolgáltatásaink keretében segítséget nyújtunk a vállalatoknak, hogy a meglévő vagy az új rendszereiket felhőalapú infrastruktúrába, adatközpontokba helyezhessék ki. Mindezt költséghatékonyan és nagy rendelkezésre állás mellett.

Ez a szolgáltatott infrastruktúra és a szolgáltatásként nyújtott platform kombinációja

Az Azure az egyedüli fő felhőalapú platform, amelyet a Gartner a szolgáltatott infrastruktúra és a szolgáltatásként nyújtott platformok iparági vezetőjeként rangsorolt. A felügyelt és nem felügyelt szolgáltatások e hatékony kombinációja lehetővé teszi olyan alkalmazások tetszés szerinti készítését, üzembe helyezését és kezelését, amelyekkel páratlan termelékenység érhető el.

Készen áll a hibrid megoldásokra

Egyes felhőszolgáltatók választásra kötelezik az adatközpontja és a nyilvános felhő között. Nem így az Azure. A nagyvállalatoknál bizonyított hibrid felhőmegoldásai a legjobbat nyújtják, és kibővítik IT-lehetőségeit bármiféle további bonyolultság nélkül. Az Azure-ral hatékonnyá és gazdaságossá válik az adattárolás, a biztonsági mentés és a helyreállítás. Emellett egyszerűen készíthet alkalmazásokat a helyi telepítésűektől a felhőbeliekig terjedően.

Nyitott és rugalmas

Az Azure bármely operációs rendszert, nyelvet, eszközt és keretrendszert támogat – a Windowstól a Linuxig, az SQL Servertől és Oracle-ig, a C#-tól a Javáig. A Windows és a Linux környezet legjavát teszi keze ügyében elérhetővé, így minden eszközön működő, remek alkalmazásokat és szolgáltatásokat hozhat létre.

Mindig működőképes, és soha nem kapcsol ki

Ugyanazt a nagyvállalati tesztelésen átesett platformot használja, amelyen a Skype, az Office 365, a Bing és az Xbox működik. Az Azure 99,95%-os SLA szerinti rendelkezésre állást, nonstop műszaki támogatást és 24 órás folyamatos állapotfigyelést kínál. Ez az oka, hogy a Fortune 500-as cégek 57%-a már Azure-t használ. Az olimpiai események folyamatos átviteles, élő közvetítésétől kezdve a többjátékos online játékokig, ügyfeleink hihetetlen dolgokra lesznek képesek.

Gazdaságos és skálázható

Az Azure az igények alapján gyorsan elvégezheti a különféle skálázási feladatokat, így csak azért fizet, amit használ. A percalapú számlázás és az infrastruktúrát biztosító népszerű (például számítási, tárolási és sávszélesség-) szolgáltatók árával való versenyképesség iránti elkötelezettség azt jelenti, hogy mindig utolérhetetlen ár-teljesítmény arányt ér el.