Weboldalkészítés

Az internet széleskörű elterjedésével a cégek és az intézmények számára egyre több lehetőség kínálkozik az üzleti sikereik növeléséhez és a versenyképességük fokozásához. Mindehhez azonban olyan webes fejlesztésekre van szükség, amelyek a legkorszerűbb technológiáknak és az aktuális trendeknek megfelelően valósítják meg az internetes megjelenés összes feltételét.

Út az üzleti sikerhez

Webes fejlesztési szolgáltatásainknak köszönhetően Ön olyan weboldalakhoz, illetve megoldásokhoz juthat hozzá, amelyek révén kialakul cége internetes arculata, és felhasználók milliói előtt válik az láthatóvá. A fejlesztések során maximálisan figyelembe vesszük a cége arculatát valamint marketing-elképzeléseit. Ennek megfelelően olyan tanácsokat adunk, amelyek üzleti sikereihez és céljai eléréséhez jelentősen hozzájárulnak.

Teljes körű szolgáltatás

Célunk, hogy a weboldalkészítés során és a weboldal elkészülte után mindenre kiterjedő informatikai támogatást nyújtsunk ügyfeleink számára

Szolgáltatásaink

  • Igényfelmérés
  • Specifikálás és tervezés
  • Programozás
  • Bevezetés
  • Üzemeltetés, karbantartás
  • Online marketingtámogatás

Elektronikus kereskedelem

Webáruházak, kereskedői oldalak

Az egyre szélesebb körben alkalmazott és mind népszerűbb elektronikus kereskedelem fontossága hazánkban is fokozódik. Segítünk ügyfeleinknek, hogy az interneten keresztül folytatott kereskedelmi tevékenységük minél sikeresebb legyen. Testre szabott és egyedi igényeknek megfelelő webshop kialakításával és karbantartásával járulunk hozzá termékeik valamint szolgáltatásaik értékesítéséhez.

Ügyfeleink részére online marketingtanácsadást is biztosítunk, amelynek révén a weboldaluk és ezáltal termékeik, illetve szolgáltatásaik ismertségének növeléséhez valamint népszerűsítéséhez nyújtunk segítséget.